O hotelu

Na ulazu u Biograd na moru, u samom srcu Jadranske obale, čeka Vas obiteljski hotel Bolero širom otvorenih vrata!

Grad Biograd, upravo stvoren za život po mjeri čovjeka, zalazi svojim duhom i među zidove ovog hotela. Hotel Bolero stvoren je za smještaj po mjeri gosta.

Naša su vrata otvorena tokom čitave godine. Idealni smo za obitelj, ali i za poslovnog čovjeka. Hotel Bolero Vam je usput; 500 metara od Jadranske magistrale, 150 metara od ACI marine ‘Kornati’, 300 metra od prekrasnih biogradskih plaža. U blizini se nalaze sportski tereni. Nacionalni i parkovi prirode, te prekrasni otoci zadarskog arhipelaga, na dohvat ruke su.

Sobe i apartmani su obnavljani i moderno opremljeni. U sklopu hotela je restoran; ugodan ambijent klimatiziranog prostora te otvorene terase, spajamo s vrhunskim gastronomskim užitkom po svačijem ukusu. Naša polivalentna dvorana za 80 osoba opremljena je za sve vrste prezentacija, seminara i poslovnih sastanaka. Organiziramo prijeme sportskih ekipa.

Kvaliteta smještaja i usluga te adekvatne cijene, samo su mali dio nezaboravne atmosfere. Naša prava vrijednost je ljubaznost osoblja te nastojanja da prepoznamo Vaše individualne želje i potrebe. Naš moto Vaša udobnost i ugodnost.

Želimo vam dobrodošlicu i nezaboravne trenutke u hotelu Bolero.

Obitelj Zadro s osobljem!

Rezervacije

  • Dolazak


  • Odlazak


Rezervirajte odmah
Promjenite/otkažite rezervaciju »

Informacije +385 23 386 888